Freeland Festival

Știți de ce îmi place acest afiș?
Îmi place pentru că am reușit încă o dată să arăt celor sceptici, care etichetează fără să înțeleagă un proiect nou ca fiind “de nișă”, că nu trebuie să pui etichete pe ceva ce nu înțelegi. Orice proiect de calitate poate fi iubit de marea masă de oameni, indiferent de genul muzical. Publicul nu trebuie subestimat niciodată!
Zoli Toth – Better Together este un proiect premium, muzică electronică cu cvartet de coarde sau orchestră, după caz, dar asta nu înseamnă ca marea masă de oameni nu se poate bucura de el, că nu poate să danseze sau să strige de bucurie după fiecare piesă. Nu sunt texte de dragoste, este adevărat, dar garantez că emană foarte multă energie. Ultimele concerte – din Timișoara, București sau Dubai (UAE) – au demonstrat asta. Acum e timpul pentru Slobozia, dar și Brașov, Bacău, Timișoara, Călărași etc.
Mulțumesc tuturor celer care au încredere în mine și celor care mă lasă să aduc ceva nou în showbiz-ul autohton.
Aici este un link, ca să vedeți despre ce vorbesc: https://lnkd.in/dXD39nZJ 
P.S. Și turneul Bach in Showbiz a fost catalogat ca fiind de nișă, până când s-a transformat într-o piesă de teatru la Bulandra și a avut o audiență de câteva mii de persoane într-un concert în aer liber. Restul se știe.
#premium 
#showbiz 
#mainstream

Leave a Reply