DUBAI EXPO 2022 #2

Am fost de curând pentru a doua oară la Expoziția Mondiala din Dubai în calitate de artist, dar și de curator. De data aceasta am reprezentat județul Timiș pentru care am propus o viziune de prezentare modernă și inovativă.

România are și valori moderne, de aceea cred cu tărie că nu trebuie să ne agățăm permanent doar de trecut și tradiții.

Rolul meu în showbiz este să fac de fiecare dată ceva nou. Acesta este motivul pentru care am creat un show de “fusion arts”, având alături de mine trupa de dans Matrix, iar ca performeri live pe pictorul Sorin Scurtulescu, pe naistul Mădălin Luca și pe membrii cvartetului Cantabile. 

Județul Timiș a fost reprezentat și de alți artiști de mare valoare: cunoscutul flair bartender Lucian Turcu, magicianul Lorenzo, renumitul pictor Doru Tulcan sau artistul grafic Suzana Fântânariu, artist cu statutul de membru permanent al Clubului UNESCO.

Felicitări echipei județului Timiș pentru toată mobilizarea și pentru deschiderea pe care o au față de arta contemporană.

Felicitari intregii echipe din Pavilionul Romaniei,care desi sunt intr-un numar restrans au facut lucruri magice pentru Romania.

Leave a Reply