Better Together ( si totusi a aparut)

Nu stiu cum e pentru voi, dar pentru mine 2021 a inceput mult mai greu decat 2020. Dupa un an in care am lucrat mult pentru primul meu album solo si culmea, am reusit sa-l si termin in final de an, m-am lovit la mal de …, distributia materialului. Teoretic e totul foarte simplu si am mai facut asta de cateva ori cu succes, dar de data asta m-am impiedicat de vreo trei ori. Cred ca emotiile au fost prea mari.
Nu platformele de streaming au fost de vina, ci eu. Ba am uitat sa dau un click pe coperta ( apropo, merci Dhope pentru design), ba am uitat sa apas de “distribuie”, ba mi-au scris cei de la TuneCore ca am o piesa in romana si titlul albumul e in engleza. Dupa ce le-am scris ca e vorba despre un concept si o insiruire de albume care vor aparea, ca albumul in mare parte este instrumental si ca nu sunt rasist, ba din contra imi place diversitatea 😉 acum cateva ore a aparut albumul pe toate retelele mari de streaming (Spotify, Apple Music, Itunes, Youtube Music, Tidal, etc)
Doamne ajuta!
P.S. Tinand cont ca este un album concept va sfatuiesc sa nu va propuneti sa-l ascultati tot deodata. Mai bine cate o piesa de mai multe ori ☺
Nume Album: Better Together
Artist interpret: Zoli TOTH (sintetizatoare analogice si digitale, vibrafon, tobe, etc)
Compozitor : Zoli TOTH ( piesele 1-4, 6-9); Zoli TOTH si Mihai CAMPINEANU ( piesele 5 si 10)
Producator muzical: Mihai CAMPINEANU ( Michi – Suie Paparude)
Mastering : Christian SUGAR
Design coperta: DHOPE

Iata mai jos si cateva linkuri ca sa nu mai cautati pe net :

Youtube Music: https://music.youtube.com/watch?v=zuUnrPkW6yc&feature=share  

Spotify: https://open.spotify.com/album/5JFTOfqfdL4kv5NtKudSDc?si=zI7PpKqsS2u3zuOe-jVT_Q

Apple Music: https://music.apple.com/album/id/1551799040