ZOLI TOTH

musician, conceptual artist, radio host, teacher

ECOFREVENTA

 

Ecofrecventa, minutul tau ECO din fiecare zi. Un proiect Zoli TOTH la National FM.

Emisiunea EcoFrecvenţa a debutat în noiembrie 2010 la Naţional FM la iniţiativa lui Zoli TOTH, muzician şi activist ecologist. Pastilele zilnice de un minut difuzate de 6 ori pe zi, de luni până vineri, abordează pe scurt subiecte care au legătură cu protecţia mediului, oferind ascultătorilor informaţii despre ce pot face pentru a fi mai prietenoşi cu mediul. Astfel, lista subiectelor abordate include moda eco, sursele de energie alternativă, economisirea resurselor, clădirile eficiente din punct de vedere energetic, alimentaţie sănătoasă, schimbări climatice, spaţii verzi şi arhitectură sustenabilă etc.

A doua componentă a proiectului EcoFrecventa o reprezintă emisiunea saptămânală, EcoFrecvenţa Live, cu durată de o oră difuzată miercuri la ora 13:00. În cadrul emisiunii, Zoli Toth a avut invitaţi reprezentanţi ai ONG-urilor şi ai companiilor care desfăşoară proiecte de mediu, dar şi personalităţi publice implicate social. Prinţesa Marina Sturdza, Andreea Marin Bănică, Virgil Ianţu, Iuliana Tudor, Dragos Bucurenci, au vorbit despre proiectele şi organizaţiile pe care le susţin, iar medicul nutriţionist Mihaela Bilic, stilistul Adina Buzatu şi antrenorul Valentin Vasile (World Class/ Revvolution) si altii au susţinut cauza unui stil de viaţă sănătos.

“Ecofrecventa este emisiunea fanion pentru ecologia din Romania. 

Initiata din pasiunea pentru ecologie si responsabilitate a lui Zoli Toth, emisiunea este singurul steag al ecologiei care flutura in spatiul media mainstream si rezista cu incapatanare si constanta de 10 ani.

La fel ca si noi, la Ambasada Sustenabilitatii, Zoli lupta si munceste zilnic pentru generatiile viitoare.

Zoli reuseste sa promoveze proiecte, initiative si lideri care isi gasesc greu locul pe agenda publica aglomerata in ultimii ani de inflatia subiectelor golite de continut.

Atat in calitate de invitat, dar mai ales din cea a ascultatorului resimt fiecare interactiune cu Zoli si Ecofrecventa ca un moment de inspiratie. Dupa fiecare emisiune, atat eu, cat si alti reprezentanti ai societatii civile si ai companiilor responsabile din Romania, gasim motivatia si puterea de a tura motoarele si de a continua.”

Dragoș Tuță Mihaylov, Președinte Ambasada Sustenabilității în România

 “Initiative ca Ecofrecventa trebuie aplaudate si incurajate. Emisiunea moderata de Zoli contribuie la educare si schimbarea de mentalitate atat de necesara noua tuturor, cand vorbim de protectia mediului inconjurator.”

Raluca Fiser “ Presedinte Asociatia Green Revolution”

”Preocuparea față de mediu trebuie să facă parte din viața tuturor. Îl felicit pe Zoli Toth pentru că este, de foarte mulți ani, o voce importantă pe teme legate de responsabilitatea socială.”

Dana Gont – Initiator CreathAthon Romania

Emisiunea este realizata cu sprijinul Kaufland Romania.

2 Comments

  1. buna ziua
    te rog sami spui numele invitatei tale
    ce a fost la tine in emisiune pe 12 iunie. multumesc

  2. Iuliana Rada

Submit a Comment

Your email address will not be published.

*