ZOLI TOTH

musician, conceptual artist, radio host, teacher

Zoli TOTH – HOPE CONCERT

Posted by in |

  • Date: Sun, Apr 14, 2019 -
  • Time: 7:00 pm -
  • Location: ATENEUL ROMAN
  • Purchase Tickets
Map Unavailable

Date/Time
Date(s) – 14/04/2019
7:00 pm – 10:00 pm

Categories
No Categories


Hope Concert este un eveniment cultural, deja consacrat, al Fundației Hope and Homes for Children România. Organizat în beneficiul copiilor și familiilor vulnerabile din programele noastre, Hope Concert propune îmbinarea artelor într-un spectacol unitar, cu un mesaj special: arta, în toate formele ei, vine în sprijinul nemijlocit al copiilor dezavantajaţi.

În 2019, Hope Concert vă invită să trăiți o seară de spectacol extraordinară, o seară în care muzica și caritatea se întâlnesc în numele speranței, pentru a schimba destinul celor aproape 6.000 de copii care se mai află încă în instituții.

A VII-a ediție a Hope Concert aduce pe scena Ateneului unii dintre cei mai importanți artiști români: violonistul Alexandru Tomescu, soprana Irina Iordăchescu, solistele Feli și Alexandra Ușurelu, Adrian Despot și Cezar Popescu de la Vița de Vie alături de Blue Noise, Zoli Toth, trupa FiRMA și Ansamblul Violoncellissimo condus de maestrul Marin Cazacu.

Gazdele serii vor fi jurnalista Amalia Enache, Ambasador Hope and Homes for Children și Dragoș Bucurenci, director de dezvoltare al Hope and Homes for Children România.