Pentru ca sunt pasionat de tenis de masa si pentru ca joc acest sport de 10 ori pe luna, am decis sa merg la Buzau sa inteleg mai bine cu ce se mananca acesta disciplina.

Si a mertat! Am vazut tenis de masa la cel mai mare nivel, atat la fete cat si la baieti. Caractere puternice, multa transpiratie, bucurie dar si tristete pe fetele sportivilor, dorinta de a fi cel mai bun in aproape toate probele, spirit de echipa si altele.

Organizarea copetitiei de catre federatie a fost buna, am avut o surpriza foarte placuta sa vad prezenta televiziunii nationale la acesta competitie. In ciuda performantelor foarte bune la nivel international tenisul de masa duce mare lipsa de promovare in tara. Drept dovada niciunul dintre siteurile mari dedicate acestui sport nu au pomenit despre aceasta competite.

Imi pare rau ca finala de la baieti nu s-a ridicat deloc la nivelul asteptarilor (C. Cioti vs O. Ionescu). Sper din tot sufletul ca zvonurile din sala nu sunt adevarate. Ar fi un mare pacat pentru iubitorii acestui sport sa se adevereasca ca a fost blat. In public erau pasionati ai tenisului de masa care au venit din Bucuresti si imprejurimi special pentru a fi in tribune la aceasta finala. Au venit sa vada spectacol, orgolii, munca si nu in ultimul rand emotii. Nu mai spun ca unii au platit drumul, cazarea la hotel, mase etc. si s-au simtiti pe buna dreptate pacaliti.

Sper din suflet ca data viitoare sa fie mai multa lume in sala. Jucatorii amatori si profesionisti ai acestui sport trebuie sa vina sa-si sustina idolii din tribuna. Cu cat suntem mai multi cu atat atmosfera va fi mai frumoasa si jucatorii se vor simtii si mai buni in arena.

Daca pot sa ajut cu ceva acest sport am s-o fac cu cel mai mare drag.

Z.
IMG_8364


Leave a Comment

Your email address will not be published.

*