logo-pressalert-mediuMuzicianul timişorean Zoli Toth a repurtat un nou succes duminică 2 august, în faţa a peste 5.000 de spectatori, cu noul său proiect. Concertul Zoli Toth Project a avut loc în deschiderea evenimentelor „Cinema în aer liber” din Parcul Titan, București. Zoli, alături de colegii din Zoli Toth Project, a prezentat publicului cel mai nou concept de fusion muzical din România, combinând genul clasic cu cel electro, pop sau rock. Prin sincronizarea celor 21 de instrumentisti cu proiecţii video personalizate şi efecte pirotehnice în acord cu muzica, bucureştenii s-au bucurat de un concert total comparat de mulți dintre spectatori cu show-urile Jean Michael Jarre. „Mă bucur mult să văd că avem și în România un public numeros pentru concerte concept. Comparația cu Jean Michael Jarre mă onorează și sper ca într-un timp cât mai scurt să ajung la același nivel ”, a declarat Zoli Toth.

Artistul colaboreaza pe partea muzicala cu maestrul Adrian Enescu. Zoltan „Zoli” Toth (născut în 25 noiembrie 1976, la Timișoara) este muzician și promotor al muzicii de percuție neconvenționale din România. De asemenea, el este și un fervent activist ecologist. A fondat trupa Sistem (2000) cu care a avut o serie de succese, printre care se numără şi locul trei la concursul Eurovision, alături de Luminiţa Anghel, cu piesa „Let me try”. Anul trecut, a pus bazele Zoli Toth Project, un proiect muzical inedit care îmbină muzica clasică și show biz-ul.

Foto: Petru Ivu

Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2015/08/show-ul-timisoreanului-zoli-toth-comparat-cu-spectacolele-lui-jean-michael-jarre/


Leave a Comment

Your email address will not be published.

*