Dupa 8 ani m-am intors din nou la Chisinau, orasul fetelor frumoase, restaurantelor cochete, a mancarurilor foarte gustoase si a vinurilor bestiale (cognac nu am incercat deci nu ma bag 🙂 )

Am ajuns in Chisinau la invitatia celor de la Sala Cu Orga si a celor de la ICR Moldova. Am sustinut un concert in cadrul festivalului BACH, un festival foarte bine organizat si aici ma gandesc la promovare in primul rand, la conditiile de cantat, la zambetul celor din spatele scenei dar si la cazare, masa, etc. La randul meu am organizat specacole, asa ca observ astfel de amanunte. Intr-o sala plina m-am bucurat sa pot canta impreuna cu #Zoli TOTH Project cele 18 variatiuni ale lui Adrian Enescu pe muzica lui Bach.

Sunt fericit  sa constat inca o data ca muzica trece orice granita si ca nu este nevoie neaparat de versuri ca publicul sa se simta bine. Probabil ca atata timp cat esti sincer fata de meseria ta  si nu incerci sa o pacalesti, succesul este garantat in orice. Ma bucur ca am ales sa-l reinventez pe BACH ( binenteles impreuna cu Adrian).

Expresiile  “Ati fost Bravo!” sau “Am primit placere la concertul vostru!”  chiar daca suna putin diferit ma bucura enorm de mult.

Multumesc Chisinau!

 


Leave a Comment

Your email address will not be published.

*