La inceputul anului si a lunii ianuarie, mi-am dat seama de doua lucruri:

  • ca trebuie sa filmez un videoclip alaturi de colegii de trupa in 7 februarie si
  • ca sarbatorile de iarna isi pusesera amprenta (in kilograme) asupra mea.

Acum, stiu ca vor fi unii care vor spune ”Dar nu se vedea”, ”Erai bine, esti barbat, oricum”, dar eu nu ma simteam bine cu mine. Desi joc tenis de masa in fiecare saptamana de cel putin 2 ori, am repetitii la studio (si fac efort, nu va indoiti de asta), simteam ca este loc de mai bine: niste kilograme pe care sa le dau jos, putina tonifiere si definire, o disciplina alimentara mai riguroasa si renuntarea la unele obiceiuri care stiam ca nu imi fac bine. Am stat si m-am gandit ce optiuni am si cum pot sa le impac cu timpul meu destul de limitat.

Asa mi-am amintit de LIMITLESS. Am prieteni care au participat in program si care laudau rezultatele pe care le-au obtinut, echipa cu care au lucrat, beneficiile pe care le-au avut chiar si dupa ce nu au mai participat in program si au continuat pe cont propriu. Eu le spuneam ca vorbesc ca niste sectanti, parca s-ar fi inscris in secta LIMITLESS. Dar simteam eu ca trebuie sa fie ceva adevar in spusele lor.

IMG_0906-2Si m-am inscris in program. Am fost la evaluarea cu Valentin Vasile (evaluarea consta intr-o discutie cu Vali si masuratori efectuate cu un aparat care determina greutate, procent de grasimi corporale, procent de masa musculara, greutate masa osoasa, metabolism bazal, varsta metabolica, procent de grasimi viscerale etc.), mi-am stabilit obiectivul (numar de kilograme de care sa scap, adica 4). Apoi mi-am primit planul alimentar, am facut cumparaturile si m-am apucat de gatit. Iar in 20 ianuarie am mers la primul antrenament. Si m-am bucurat ca nu am facut febra musculara inca de la primul antrenament. Dar cred ca ne-au luat cu usurelul, asa de inceput de an si editie. Am facut in schimb febra musculara dupa al doilea antrenament, de-abia ma miscam de durere la toate grupele musculare. Dar macar eram multumimt, stiam ca le-am lucrat pe toate.

IMG_20150301_133755In ceea ce priveste alimentatia, la inceput ma uitam cam chioras la planul alimentar: 3 mese principale, 2 gustari si niste combinatii si alimente la care nu m-as fi gandit niciodata: quinoa, fulgi de migdale, psyllium… Primele 3 zile de plan alimentar au fost mai grele, apoi m-am obisnuit si totul a devenit mult mai usor. Mi se potrivea manusa, acesta este stilul meu de viata.

In momentul in care scriu acest text am fost avansat la Grupa MARE, adica LIMITLESS PRO!. Aici exercitiile seamana cu filmele in care juca Rambo, singura diferenta e ca nu suntem in padure. 🙂

 

(Va urma)

 


Leave a Comment

Your email address will not be published.

*