Miercuri, 4 martie, intr-un cadru elevat, inconjurat de profesionisti ai industriei muzicale, artisti de elita si presa de specialitate, Zoli TOTH a lansat Choral 147, cel mai nou videoclip al proiectului care ii poarta numele.

Regia este semnata de Dorin Marcu, iar piesa compusa de Adrian Enescu este o combinaţie de mai multe genuri muzicale, clasic si electro. Clipul prezintă povestea unei fete care viseaza sa ajunga printesa, doar ca acest vis se transforma intr-un cosmar.

Videoclipul a fost lansat în atmosfera neo-barocă a unei vile interbelice din Bucureşti în cadrul unui eveniment la care au participat Gianina Corondan, Cornel Ilie (VUNK), Adrian Despot (Viţa de vie), Nicu Alifantis, Virgil Iantu si Alexandru Darie, cei mai importanti organizatori de evenimente din Romania, manageri si impresari artistici, oameni de radio si televiziune, bloggeri dar si cativa prieteni ai proiectului. Dupa interpretarea catorva piese din repertoriul Zoli TOTH Project. Toti cei prezenti au apreciat la unison calitatea proiectului, acuratetea actului artistic, avangarda si potentialul international al proiectului.

“Erau vremuri cand muzica nu avea nevoie de cuvinte ca sa spuna foarte multe. Exista artisti care continua calea asta….Drum bun, Zoli TOTH Project!” Cornel Ilie ( VUNK)

Membrii Zoli TOTH Project sunt Iulia Bandilă (vioară), Bogdan Pop (percuţie, vibrafon), Mihail Grigore (violoncel) si Zoli Toth (percuţie, marimba), absolventi ai Universitatii de Muzica Bucuresti sau Academiei de Muzica din Cluj Napoca, multiplii laureati ai concursurilor nationale de profil.

Vestimentatia formatiei pentru acest videoclip a fost asigurata de Veronica Frisan.

Pentru anul 2015, Zoli TOTH Project are in agenda, concerte la festivaluri importante din tara si strainatate dar si lansarea unei piese de teatru despre care va vom oferi detalii in comunicatele care urmeaza.

Urmatoarele aparitii ale Zoli TOTH Project deschise publicului larg sunt programate pe: 18 martie 2015 la Ateneul Roman si pe 31 martie 2015 la Sala cu Orga din Chisinau.


Leave a Comment

Your email address will not be published.

*