“iSTYLE”  – Apple Premium Reseller sustine turneul Bach in ShowBiz!

iStylePentru ca show-ul meu sa fie la cel mai inalt nivel, am nevoie de un partener foarte puternic din domeniul IT. Dupa cum stie toata lumea,  orice vrei sa faci atunci cand e vorba de productie si redare grafica, ai nevoie de un computer sigur, care sa nu se blocheze cand ti-e lumea mai draga, usor de manevrat etc. Chiar daca pana astazi nu am prea crezut in basme de genul “nu ai Mac nu existi”, cu ocazia proiectului Bach In Showbiz mi-am dat seama ca toate programele de grafica 3D si mapping profesioniste sunt facute pentru Apple. Linistea celor care manevreaza toata partea de video depinde de faptul daca au sau nu Mac. Multumesc iSTYLE Romania pentru ajutor.

Zoli TOTH Project & iStyle Sambata 17 mai, ora 10:00 la Polus Center din Cluj Napoca se deschide un suuuper magazin pe o suprafata de 116 m2.

Dora Popeneciu, General Manager ul iStyle a declarat:  amenajarea magazinelor este conceputa dupa cele mai recente standarde Apple. In magazinele noastre veti avea parte de demonstratii pentru cele mai noi produse Apple si accesorii, veti putea participa la seminarii si evenimente in care vor fi aduse in discutie cele mai noi tehnologii, veti putea beneficia de discount-ul educational, veti avea acces la programe financiare si de leasing convenabile si veti beneficia de servicii de suport si reparatii. Fie ca sunteti un profesionist care doreste sa obtina mai mult din Macul lui sau un student care isi doreste sa invete despre lumea Apple, personalul nostru  va va oferi cu entuziasm recomandari obiective si profesioniste.


2 Replies to “Bach In ShowBiz, cel mai nou si inovativ proiect multimedia din Romania, atrage parteneri premium de pe piata de IT”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*