EcoFrecvenţa este emisiunea pe care o realizez la Naţional FM şi care luna aceasta împlineşte 250 de ediţii. EcoFrecvenţa constă într-o serie de pastile zilnice pe tema protecţiei mediului şi o emisiune săptămânală de o oră difuzată miercurea în care am invitaţi cu care discut diverse subiecte: protecţia mediului, voluntariat, alimentaţie sănătoasă, sport etc. Toate acestea nu ar putea fi realizate fără sprijinul prietenilor de la Apa Nova Bucureşti.

Emisiunea  a debutat în 2011, iar pastilele zilnice de un minut sunt difuzate de 6 ori pe zi, de luni până vineri, şi abordează pe scurt subiecte care au legătură cu protecţia mediului, oferind ascultătorilor informaţii despre ce pot face pentru a fi mai prietenoşi cu mediul. Astfel, lista subiectelor a inclus până acum  moda eco, sursele de energie alternativă, economisirea resurselor, clădirile eficiente din punct de vedere energetic, spaţii verzi şi arhitectura sustenabilă etc. Pe site-ul emisiunii pot fi găsite toate subiectele acestor pastile scurte.

A doua componentă EcoFrecvenţa o reprezintă emisiunea saptămânală cu durată de o oră difuzată miercuri la prânz. În cadrul emisiunii, am avut ca invitaţi reprezentanţi ai ONG-urilor şi ai companiilor care desfăşoară proiecte de mediu, personalităţi publice active în acest domeniu, dar şi medicul nutriţionist Mihaela Bilic sau antrenorul Valentin Vasile (World Class) care au susţinut cauza unui stil de viaţă sănătos.

Asta a fost până acum, dar în 2012 pregătesc subiecte şi mai interesante şi invitaţi la fel de ofertanţi. Aşa că ţineţi aproape pe frecvenţa eco a Naţional FM pentru a fi la curent ultimele noutăţi din ecologie şi viaţă sănătoasă! 🙂

 


Leave a Comment

Your email address will not be published.

*