Conform Mediaforest, “My Beautiful One” s-a clasat pe locul 1 in topul celor mai ascultate piese ale anului 2010 cu peste 3,6 milioane de ascultari. Piesa de pe locul 2 se afla la o distanta de peste jumatate de milion de ascultari..

Mediaforest a publicat recent topul celor mai ascultate piese romanesti in anul 2010. Acest top este calculat folosind difuzarile unei piese si numarul de ascultatori al posturilor pe care s-a difuzat.

Locul 1 revine piesei „My Beautiful One”, o compozitie Deepcentral  interpretata de XONIA. Piesa este lansata in luna aprilie a anului 2010 si ia cu asalt topurile de radio, ajungand foarte repede pe primele locuri ale clasamentelor de gen.

XONIA devine astfel liderul incontestabil in randul solistelor pop difuzate in Romania anului 2010.

XONIA este un artist descoperit de catre Star Management in 2008, iar colaborarea cu Deepcentral incepe in anul 2009 cand artista lanseaza  primul sau single „Someone To Love You”. In toamna aceluiasi an urmeaza cel de-al doilea single al artistei, „Take The Lead”, o productie Mihai Ogasanu, care regizeaza si clipul acestei piese.

La inceputul lunii februarie 2011 XONIA lanseaza un nou single – „Hold On”, produs in colaborare cu aceeasi Deepcentral. Piesa, lansata initial pe internet, este inclusa deja in playlist-ul celor mai importante posturi de radio din Romania, anuntandu-se ca unul dintre hiturile anului 2011.

Mediaforest este o companie care a dezvoltat un sistem unic ce monitorizeaza canalele radio-TV din Romania. Sistemul identifica orice continut preinregistrat (muzica, spoturi etc) difuzat pe canalele monitorizate si emite statistici de difuzare in timp real.

„My Beautiful One”, alaturi de „Take The Lead”, este o productie Universal Music Romania.


Leave a Comment

Your email address will not be published.

*