Saptamana trecuta am fost invitat de catre prietenii mei de la Recolamp sa particip la Zilele BIZ / Conferinta CSR. M-am intalnit cu multa lume buna si am auzit speakeri care mai de care, majoritatea foarte buni care aveau de spus lucruri interesante. Printre acesti speakeri se afla si Amalia Enache ( PROTV) care pentru mine era o noutate in peisaj. Ma tot gandeam ce va dori spuna. De este acolo? Recunosc ca atunci cand vine vorba de PROTV am un sentiment de marketing perfect unde substanta cateodata lipseste.

Spre bucuria mea Amalia Enachee este un foarte bun speaker care combina bine meseria de jurnalist cu cea de imagine a unei fundatii care se ocupa de copii nefericiti. Tonul vocii, ritmul scazut al cuvintelor, emotia, tinuta si mimica au fost fix ceea ce avea nevoie pentru a smulge aplauzele  participantilor.

Fundatia HHC Romania si-a inceput proiectele in 1998. Din ianuarie 2001 este o organizatie neguvernamentala, care se  concentreaza asupra închiderii institutiilor de tip vechi pentru copii, deoarece cred ca acestea schilodesc copilaria. În ansamblu, programele HHC urmaresc înlocuirea sistemului institutional de protectie a copilului de tip lagar, cu un sistem bazat pe conceptul familial. Cred ca atasamentul, atentia individuala, iubirea si stimularea sunt esentiale pentru fiecare copil.

HHC a facut si doua filulete pentru promovarea campaniei. Sunt bine facute, pline emotie si nu in ultimul rand simple.

Acum dragi prieteni mingea este la noi in teren. Vrem sa ajutam acesti copii? Pentru mai multe detalii accesati http://www.hhc.ro/en
Ce sunt parintii tai?

Vezi mai multe video din vedete


3 Replies to “Ce sunt parintii tai?”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*