In weekend am fost pana la Balea Lac pentru a lua putin aer curat. Si am gasit:) Acest loc ramane in continuare superb, tentant pentru evadari, mult potential de afaceri mai ales ca nu prea e nimic pe acolo si liniste. ( Culmea e ca pe Transfagarasan s-a gasit unul sa claxoneze pentru te miri ce…) Pana aici e totul super.

Trist e ca drumul pana acolo, foarte prost, riscant si plin de gunoaie. Chiar si la 2000 m altitudine am vazut multe conserve, pachete de tigari, ziare, peturi etc. I-am intrebat pe cei de la Salvamont Arges (pe care am apucat sa-i cunosc si sunt super baieti, de caracter, pregatiti oricand sa te ajute, oameni care chiar iubesc muntele) cine aduna gonoaiele din zona si nu au reusit sa-mi dea niciun raspuns. Se pare ca firmele de salubrizare nu sunt contractate pentru aceste zone. Mai exact pentru zonele emblema ale Romaniei. La Vidraru este mult mai bine decat anul trecut dar inca mai este foarte mult de lucru.

Propun ca proiectul Let’s Do It Romania sa devina cel putin bianual si sper sa participe cel putin 300.000 de voluntari la fiecare sesiune. Oricat am vrea sa ne batem in piept noi voluntarii cu realizarile noatre, fara autoritati, care sa ajute real la curatatea dar si la mentinerea curateniei in Romania, nu vom reusi decat sa ne amagim pentru perioade foarte scurte. Pentru asta e nevoie de implicare maxima si de amenzi usturatoare!

Vreau sa merg 10 km pe un drum in tara asta fara sa vad nicio mizerie. Se poate?

Let’s do it Romania trebuie sa continue!


One Reply to “Let’s do it Romania trebuie sa continue!”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*