bos-2009-variante-eco-v01

De cand s-a nascut Timea sunt in nori cu totul. Am scris tot felul de articole pentru te miri ce reviste dar pe blogul meu am uitat sa spun de doua proiecte super tari si dragi mie.

Unul este Street Eco Tour, un proiect Star Management pe care l-am dezvoltat pentru Sistem. Este vorba de concerte care au loc pe strada, nu neaparat in piete publice si care se desfasoara ziua, astfel incat nu mai avem nevoie de sistem de lumini si videoproiectie, doua elemente de scenotehnica care consuma enorm de multa energie. Am avut pana acum 5 concerte din acest proiect si toate au iesit fabulos. Concertele au fost sustinute de EuroGsm si Nokia. A fost turneul in care am dat cele mai multe autografe din viata mea. Probabil si datorita faptului ca nu exista garduri de protectie, bodyguarzi etc. Inchipuiti-va niste concerte de tabara cu cantat in jurul focului, diferenta fiind muzica, perioada si numarul de spectatori. J

Al doilea super proiect este BATTLE OF SONGS.COM, singurul concurs de compozitie privat din Romania. Suntem anul acesta la a treia editie si foarte mandri de asta. Avem premii de peste 5000 EURO, super juriu, parteneri media de clasa etc. Intrati pe www.BattleofSongs.com. Daca cunoasteti tineri muziceni care vor sa se afirme povestiti-le de proiectul nostru. Muzica buna va va rasplati.


Leave a Comment

Your email address will not be published.

*