sistem-filmari-videoclip-boca-de-inferno-2Stiu ca nu am mai scris de mult pe blog dar de cand cu Twitter-ul imi vine tot mai greu sa scriu aici. E mult mai simplu asa (prinTwitter) Scriu tot ceea ce mi se pare interesant pe telefonul mobil si se actualizeaza instant atat pe Facebook cat si pe blog (vezi partea din dreapta, sus).

La numai trei saptamani de la lansare, piesa “Boca de Inferno” a fost foarte bine primita de public, fani, radiouri, televiziuni, presa scrisa,  etc. In doar o  saptamana de la lansarea pe Trilulilu.ro “Boca de inferno” a realizat un record de peste 30.000 de ascultări. Sper sa-l depasim saptamana viitoare:)
Pentru ca am fost intrebat din mai multe parti despre originalitatea piesei, am sa spun ca “Boca de Inferno” are ca inspiratie (si atat) un sample ( parte foarte scurta) din piesa “Gopher Mambo”, compusa la randul ei de Billy May şi Gorrado Gozzo si interpretata de cunoscuta soprana peruviană Yma Sumac. O piesa foarte frumoasa dar cu totul si cu totul diferita prin stare, gen, compozitie, interpretare etc.
Pentru ca am incercat sa venim cu ceva nou pe partea vizuala, la aceste filmari am incercat sa avem o super echipa si am reusit:) Cred ca ajunge sa spun ca responsabil cu regia este Marian Crisan, binecunoscut publicului pentru Premiul “Palme d’Or” castigat anul trecut pentru filmul “Megatron” la Festivalul de Film de la Cannes.

Vrem aceasta piesa sa atingem doua lucruri: promovare şi educare.  Promovare pentru ca suntem intr-o industrie in care daca nu te afisezi, dispari. Iar educatie? pentru ca vrem sa ne promovam altfel. 

Sper din tot sufletul sa va placa si sa ma ajutati sa-l raspandim cat mai repede si departe in lumea virtuala .

Multumim de 1 milion de ori “Omuletilor Verzi”

Unde e lansarea?

Trilulilu.ro si aici pe blog:)

Ora ?

22:00


2 Replies to “Luni 1 iunie 2009, ora 22:00 lansam videoclipul piesei “Boca de Inferno””

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*