Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania, este o organizatie neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

A.N.P.C.P.P.S. Romania desfasoara “ Campania o9atitudine! – Economiseste pentru tine! Economiseste pentru maine !”, campanie de educare si informare a consumatorilor in domeniul protectiei mediului, cu privire la mai buna gestionare a banului public in institutiile de stat, dar si a bugetelor private, prin eliminarea risipei, in cadrul Proiectului de Independenta Energetica a Romaniei.

Site-ul Campaniei www.economisestepentrutine.ro contine, informatii utile detaliate despre modalitatile de a elimina risipa, cat si despre protectia mediului in general. De asemenea, site-ul gazduieste un concurs de materiale video cu exemple personale ale modului in care utilizatorii inteleg sa economiseasca inteligent resursele.

Fiecare participant poate inscrie pe www.economisestepentrutine.ro/concurs cate un mini film reprezentativ pentru sectiunea la care doreste sa participe, respectiv:

cel mai practic sfat pentru a economisi;
cel mai amuzant film;
cel mai inovator mod de a economisi.

Regulamentul concursului prevede faptul ca fiecare participant poate inscrie in concurs un singur material.
Pentru mai multe detalii privind Campania si concursul, va invitam sa vizitati site-ul www.economisestepentrutine.ro


Leave a Comment

Your email address will not be published.

*